INNOVATIVE GROUP BV

Application Developer

INNOVATIVE GROUP BV

WEBSITE DEVELOPMENT

INNOVATIVE GROUP BV

WEBSITE HOSTING

INNOVATIVE GROUP

SOFTWARE DEVELOPMENT

INNOVATIVE GROUP

IT-CONSULTANCY

previous arrow
next arrow
Slider

WEBSITE DEVELOPMENT

Innovative Group gelooft in het uniek zijn van jouw organisatie en boodschap. We geloven erin dat je jouw boodschap niet moet aanpassen aan een standaard template maar dat we samen moeten kijken welke doelen belangrijk zijn op de  website en hoe je bezoekers zo effectief mogelijk tot deze doelen kunnen komen. Dit realiseren we door maatwerk website ontwerpen te leveren die volledig aansluiten bij je organisatie en identiteit.

Door direct in de ontwerpfase bezig te zijn met de conversie van de website zorgen we ervoor dat de website ook voor die doelen wordt ingericht. Je boodschap en de conversie doelen zijn primair de uitgangspunten op basis waarvan wij het ontwerp verzorgen.

WAAROM EEN WEBSITE LATEN MAKEN?

Er zijn zoveel redenen om een Website te laten maken Website’s zijn de eerste stap van elk marketingplan en komen voor dat brochures en visitekaartjes worden ontworpen. Wij Ontwerpen uw website op zo’n manier dat het bezoekers omzet in klanten.

ONZE SEO MOGELIJKHEDEN

Wanneer u een offline bedrijf heeft, richt u zich alleen op een beperkt aantal klanten, maar wanneer u online bent, kunt u een grotere markt targeten. Dit bereiken wij door een geoptimaliseerde SEO website/webshop bovenaan in de zoekmachines te laten verschijnen. Uw openingstijden zijn langer dan gebruikelijk en het maakt niet uit wat je verkoopt, producten of diensten; u winkel is zo dus 24 uur per dag geopend tegen zeer minimale kosten. Neem contact op of bekijk voor uitgebreidere informatie onze SEO pagina.

SOCIAL MEDIA

Als u een bedrijf heeft, is het duidelijk dat u aanwezigheid op sociale media nodig zult hebben op Twitter, Instagram en Facebook. Het verhoogt de waarde van uw merk, vooral als u creatieve foto’s uploadt, interactie heeft met uw klanten en wedstrijden organiseert die kwaliteit van aandacht trekken..

START YOUR DAY WITH INNOVATION

WAT KUNNEN WIJ VOOR JE BETEKENEN?

Wij kunnen het ‘online traject’ van A-Z ondersteunen. Wil je graag een webshop, website of webapplicatie? Geen probleem. Wil je daarna graag ook bezoekers, dan zorgen we door middel van online marketing dat mensen jou goed kunnen vinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

CONTACT GEGEVENS:

POSTADRES

Fruitweg 58
3981 PA Bunnik

Email

info@innovativegroup.nl

Sluit Menu